Behandelingen voor topsporters

 

 

Topsporters presteren op de grenzen van het kunnen, ook wel Piekbelastingen genoemd.
Het SCIO/INDIGO apparaat biedt een geavanceerd programma om via de biofeedback methode toe te werken naar piekbelastingen.

 

quantumhealth komt naar u toe!

(Vitaliteitsscan, advisering en behandelingen op locatie)

 

Wij bieden u een complete inzicht in de vitaliteits-status van de topsporter/atleet!

 

- Op locatie of in de praktijk verzorgen wij: 'vitaliteits-scans, advisering en tuning' gebaseerd op de nieuwste inzichten vanuit de Quantum fysica.

 

Onze diensten:

- Vitaliteits-scan, advisering, inzage in talenten en valkuilen
- Vitaliteits-scan plus behandeling en tuning op peak performance
- Remote tuning tijdens topprestaties

 

Het SCIO/INDIGO apparaat scant het lichaam op 12.000 items en vanuit deze data wordt een professioneel rapport samengesteld wat u een volledig beeld geeft van de fysieke-mentale en emotionele status van de betreffende persoon. Het geeft direct een compleet beeld van de vitaliteitstatus.

Wij richten ons niet direct op medische problemen maar mochten die aan de orde zijn dan zullen onze deskundige u professioneel adviseren.

De uitgangpositie die wij hier innemen is, hoe kunnen wij iemand efficiënt weer in contact brengen met zijn volledig vitaliteits-potentieel. Een energieverstoring (mentaal/emotioneel) gaat vooraf aan de fysieke verstoring. Energetische behandelingen grijpen dus dieper in dan fysieke middelen. Wij bieden geavanceerde ondersteunende behandelprogramma’s via dezelfde Quantumtechniek om deze doelstelling te bereiken. (Herstel vitaliteit, Winning mood en Peakperformance).

 

      Vele internationale topsporters maken  gebruik van deze techniek.

 

Wat wij hier beschrijven is een fractie van de mogelijkheden die deze techniek biedt, er zijn inmiddels geavanceerde programma’s beschikbaar specifiek afgestemd op topatleten.

*Wij verzorgen  graag een demonstratie vanuit de praktijk of op locatie. 

“quantum health” schaart zich onder de kantelaars en frisdenkers en het is daarom ook een uitdaging om ook buiten de reguliere paden te durven treden.


Voor meer informatie kunt u ons bereiken van 09.30u tot 17.00u op
Tel: +31 (0) 13 5144200 / 0654348360 of een afspraak maken via het afspraak formulier.

Chinees Olympisch team:

 

  1. Het volledig Chinees Olympisch team is in 2008 via deze techniek getuned om tot peakperformance te komem. Men is nog nooit zo succesvol geweest dan in dit Olympisch jaar.
  2. De Quantumtechniek is in samenwerking met Chinese artsen (Westerse geneeskunde) gevalideerd. Vanuit deze samenwerking is deze geavanceerde scan-software ontstaan.
  3. De Quantumspecialist (Adam Mandel) die het Olympisch team persoonlijk heeft begeleid is t.z.t. als internationaal adviseur beschikbaar om deze ervaring te delen via een lezing c.q. uitgebreide presentatie.
  4. Quantum health maakt gebruik van de originele protocollen, gebruikt door het Chinees Olympisch team.
  5. Vele internationale topsporters maken gebruik van deze techniek.

 

Ik wil meer informatie.

U kunt ons bereiken van 09.30u tot 17.00u op
Tel: +31 (0) 13 5144200 / 0654348360 of een afspraak maken via het afspraak formulier hieronder.

 

bekijk alle SCIO behandelingen