Diensten voor bedrijven

Quantum Health biedt een 5 tal praktische programma's voor het bedrijfsleven. Programma's die wat met je doen, je vitaliteit verbeteren, je wereldbeeld en je bewustzijn verruimen. Meer inzicht geven wie je bent en wat je wilt. Praktische handvatten om tot actie te komen en de passie te her-ontdekken in wat je doet.

 


Voor wie zijn de programma's bedoeld?

Mensen die zichzelf waardevol genoeg vinden om zichtbaar te krijgen wat hen belemmert te werken of te leven zoals zij willen. Het valt ons op dat een ieder die bij Quantum Health een traject volgt, zoekend is naar beter en verfijnder functioneren binnen relaties, werk, gezin, gezondheid etc. Ze willen zich goed voelen en de dingen doen die ze willen doen en wel op hun ‘eigen’ manier. Het zijn mensen die maatwerk van ons verwachten, omdat zij niet als onderdeel van de massa gezien willen worden.

 

Wat ontdek ik?

Wij willen weten hoe de vork in de steel zit, wat de vraag is achter de vraag en wat er, bijvoorbeeld, door middel van je stemklank ‘werkelijk’ gezegd wordt. Een ander aspect is de lichaamstaal. Er kan iets beweerd worden door de persoon tegenover ons, maar als het tegendeel te zien is in zijn of haar uitdrukking of houding, is er iets dat nader bekeken en/of benoemd kan worden.

Quantum Health is geïnteresseerd in de mens als totaal, functionerend in zijn leef- en werkomgeving.  Wij willen weten wat de achterliggende behoeften en wensen zijn - wat je niet doet omdat de sociale druk te hoog is of welke onvermogens er bij je spelen. Wat je uiteindelijk doet met de opgedane kennis en ervaring blijft jouw eigen keuze, dit wordt dan een bewuste keuze.

Mocht het zo zijn dat lichamelijke uitputting of een bestaande aandoening of ziekte uw ontwikkelingsproces belemmert, dan biedt Quantum Healt u de mogelijkheid u direct te ondersteunen door een krachtige homeopatische - of bio-resonantie behandeling. Op dit gebied hebben wij veel expertise in huis.

 

Er zijn momenteel grote veranderingen gaande in de wereld zowel buiten ons zelf als in ons zelf. Dit vraagt om een verruiming van je bewustzijn en om meer te leven vanuit je oorsprong (hart). Maak contact met het MEESTERSCHAP in jezelf.

 

meer.informatie

 

 

Quantum Health programma overzicht:

 

Voor maatwerk mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen via
Tel: +31 (0) 13 5144200 / 0654348360 of een afspraak maken via het afspraak formulier.

 

Ik wil meer informatie.

U kunt ons bereiken van 09.30u tot 17.00u op
Tel: +31 (0) 13 5144200 / 0654348360 of meer informatie aanvragen via de link hieronder.

 

 

 * Quantum Health biedt u ook flexibiliteit. De genoemde trainingen kunnen ' custom-made' aangepast worden aan uw bedrijfsbehoeften. Na overleg en advisering wordt de workshop samengesteld en bieden wij u een offerte op maat aan. De trainingen worden uitgevoerd op uw bedrijfslocatie of extern.

Overzicht programma's

 

Zie ook

  •  Vitaliteitsrapport