Team-Vitalisering

 

quantumhealth komt naar u toe!

 (Vitaliteitsscan plus advisering op locatie)

 

Maak nu kennis met ons vernieuwend initiatief c.q. service toegespitst op uw teams & individuele medewerkers.

Commerciële - en managementteams functioneren vaak optimaal met een gezonde dosis positieve stress maar vaak sluipt er toch ongemerkt een overbelasting in wat het welzijn ondermijnd. De Quantum Health vitaliteits-scan is een zeer effectieve methode om  vitaliteit zichtbaar te maken.

 

Als werkgever of leidinggevende kunt u zich nu positief profileren door op een actieve /preventieve manier uw betrokkenheid te tonen met betrekking tot het welbevinden van uw  werknemers c.q. medewerkers.

 

Op locatie verzorgen wij een “vitaliteits-scan plus persoonlijke  advisering ” gebaseerd op de nieuwste inzichten vanuit de Quantum fysica

 

(Voor managementteams & overige medewerkers)

 

De kosten bedragen 115  euro per persoon (excl.btw)

·       

           Geavanceerde body & mindscan ( Het lichaam wordt gescand op 12.000 items)


·         Persoonlijk consult gezondheid-status


·         Men krijgt inzicht in  talenten met bijbehorende valkuilen


·         Men ontvangt een persoonlijk vitaliteit-rapport van 35 pagina’s (Dig.)

 

(Scan + persoonlijke advisering bedraagt 40 minuten p.p.)

 

*Wij richten ons niet direct op medische problemen maar mochten die aan de orde zijn dan zullen onze deskundige u professioneel adviseren. De uitgangpositie die wij hier innemen is; hoe kunnen wij iemand weer efficiënt in contact brengen met zijn volledig vitaliteitspotentieel.

 

Het SCIO/INDIGO apparaat; scant het lichaam op 12.000 items en vanuit deze data wordt een professioneel rapport samengesteld wat u een volledig beeld geeft van de fysieke-mentale en emotionele status van de betreffende persoon. Het geeft direct een compleet beeld van de vitaliteit.

Een energieverstoring (mentaal/emotioneel) gaat vooraf aan de fysieke verstoring. Energetische behandelingen grijpen dus dieper in dan fysieke middelen. Mocht men er voor kiezen dat een na- traject zinvol is dan kan men vrijwillig besluiten voor een behandeling in onze praktijk. Wij bieden geavanceerde ondersteunende behandelprogramma’s via dezelfde Quantumtechniek om deze doelstelling te bereiken. (Herstel vitaliteit, en persoonlijke groei).

 

quantum health” schaart zich onder de kantelaars en frisdenkers en het is daarom ook een uitdaging om ook buiten de reguliere paden te durven treden.

 

Wij komen naar u toe bij een inschrijving van minimaal 5 personen.

  

 

U kunt u contact met ons opnemen via
Tel: +31 (0) 13 5144200 / 0654348360 of een afspraak maken via het afspraak formulier.

Ik wil meer informatie.

U kunt ons bereiken van 09.30u tot 17.00u op
Tel: +31 (0) 13 5144200 / 0654348360 of een afspraak maken via het afspraak formulier hieronder.

 

 

Overzicht programma's